Lessen voor de jongste leeftijdsgroepen

Lessen voor de jongste leeftijdsgroepen

Terwijl uw kind groeit, is hij of zij continu nieuwe mijlpalen and het bereiken. Gymboree programma’s zijn speciaal ontworpen om jonge kinderen te doen leren en te ontwikkelen op spelende wijze. Onze opgeleide leraren begeleiden u en uw kind door middel van activiteiten op onze speciaal ontworpen playcenters. Onze programma is aangepast per leeftijdsgroep en maximaliseerd exploratie en groei voor elke groep. In onze lessen leert u meer over uw kind – hoe deel te nemen aan zijn of haar ontwikkeling en deze verder te bevorderen – terwijl u geniet van de loutere plezier van het samen spelen.

Baby lessen

Baby lessen

0 - 10 maanden

Gymboree baby lessen leggen de focus op het spenderen van "quality time" met uw baby en zo zijn/haar ontwikkeling te ondersteunen met de creatie van een sterke ouder-kind relatie.

Natuurlijk gegevens »
Play & Learn

Play & Learn

10 min. - 5 jaar

De ontwikkeling van uw kind aanmoedigen door middel van spelen en leren met onze leeftijd passende programma. Gestructureerde, play-gebaseerde activiteiten met gebruik van onze speciaal ontworpen apparatuur, gecombineerd met probleemoplossend games, versterkt het lichaam en geest.

Natuurlijk gegevens »
Muziek

Muziek

6 maanden - 5 jaar

Ontdek de kracht van ritme, melodie, en harmonie, wanneer uw kind een basis van muzikale vaardigheden opbouwd. Kinderen ontdekken hun muzikale vorm door middel van zang, dans, en instrument exploratie.

Natuurlijk gegevens »
Kunst

Kunst

18 maanden - 5 jaar

Inspireer de verbeelding en creativiteit van uw kind met een breed scala aan hands-on kunst activiteiten. Door middel van schilderen, beeldhouwen, tekenen, collage en meer, onze lessen geven kinderen een leeftijd passende uitlaatklep voor het leren en zelfexpressie.

Natuurlijk gegevens »
Met de hele familie

Met de hele familie

Breng al uw kinderen (6 mnd – 5 jaar) samen naar de les en geniet van leuke leeractiviteiten. Ontdek onze apparatuur en speelactiviteiten ontworpen als ondersteuning van de fysieke, sociale en taalontwikkeling van uw kinderen.

Natuurlijk gegevens »
Vakantiekampen

Vakantiekampen

2,5 - 5 jaar

Gymboree Play & Music biedt vakantiekampen aan voor 2,5 tot 5 jaar jarige – tijdens de Belgische schoolvakanties. De kinderen genieten van een actief programma met muziek, kunst, spelletjes en sportieve activiteiten.

Natuurlijk gegevens »