PlayCare & PreSchool

Het PlayCare & Pre-School programma bij Gymboree is ontworpen om kinderen voor te bereiden op het schoolleven dat op hen wacht. Ons curriculum combineert aspecten van de verschillende programma’s die bij Gymboree worden aangeboden, met een toegewijde curriculum voor schoolvaardigheden. Het ontdekken van kleuren, cijfers, letters en de wonderen van de wetenschap zijn maar enkele van de spannende onderwerpen die in onze vrolijke leeromgeving worden onderwezen.

Het PlayCare & Pre-school programma begint elke donderdag/vrijdag weekdag om 9:00 uur. Kinderen kunnen vanaf 8:30 uur worden afgezet.

PlayCare is voor kinderen tussen 18 en 30 maanden, die nog in de luiers zijn. Dit segment van het programma loopt 90 minuten. In deze tijd zullen de kinderen actief meedoen aan educatieve speeltijd, kunst en muziekactiviteiten. Storytime en Snack-time bieden stille momenten aan waarin de energieniveaus weer kunnen opladen. PlayCare studenten worden om 10:30 uur weer opgehaald. Groepsgrootte voor PlayCare is beperkt tot 7 kinderen.

PreSchool is voor kinderen tussen 2,5 en 5 jaar. Dit segment van het programma loopt 3 uur. Naast actief betrokkenheid in leermomenten, kunst en muziek, krijgt deze leeftijdsgroep ook gestructureerde tijd elke dag voor zelfstandige en groepsleeractiviteiten die nieuwsgierigheid aanmoedigen, zelfvertrouwen opbouwen en de belangrijke persoonlijke en sociale vaardigheden ontwikkelen die je kind nodig zal hebben voor een succesvolle overgang naar school. Storytime en Snack-time bieden stille momenten aan waarin de energieniveaus wee kunnen opladen. PreSchool studenten worden om 12:00 uur opgehaald. Groepsgrootte voor voorschool is beperkt tot 20 kinderen.

Inschrijven voor voltijds (2 ochtenden per week) en part-time is mogelijk voor beide leeftijdsgroepen.

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Tel: 02/731.01.39 (dinsdag t/m zondag)
Email: wezembeek@gymboree-classes.be

Kom voor een proef sessie!

  1. *
  2. *
  3. *
  4. *
  5. *
  6. *