Een Carrière bij Gymboree

Ben je enthousiast en dynamisch? Wilt u genieten van het zingen en het leiden van een groep kinderen en hun ouders in doelgerichte mar leuke activiteiten? Misschien is een carrière bij Gymboree iets voor jou!

Wat definieert Gymboree Play & Music? Het antwoord is simpel: Kinderen. Het hart van ons bedrijf is de viering van de kindertijd. Ons doel is om het leven van kinderen en hun ouders te verrijken door het leveren van uitstekende spelen, muziek, en kunst, programma’s. We werken als een team – combineren de energie, talent en het enthousiasme van onze medewerkers. Door het delen van gemeenschappelijke waarden en doelen, maken onze medewerkers het mogelijk voor Gymboree om groter te groeien, sneller, en met meer succes.

Gymboree is toegewijd om zich in te zetten voor gelijke arbeidskansen en moedigd sollicitaties aan van mensen van verschillende achtergronden. Wij waarderen teamleden die een achtergrond hebben in gebieden zoals ontwikkeling, kunst, muziek, gymnastiek, sport en de podiumkunsten. We zijn altijd op zoek naar professionele, gedreven en energieke mensen om ons team te versterken. Als u geniet van het met volle vertrouwen en enthousiasme leiding te geven aan jonge kinderen en hun ouders, bieden wij interessante carrièremogelijkheden.

De meeste posities zijn deeltijds, met uren tijdens de week en weekends. Onze vacatures passen goed bij moeders met kinderen op school of in een kinderdagverblijf. Ideale kandidaten hebben een relevante achtergrond en sprekend Frans en/of Nederlands en hebben een sterke beheersing van het Engels.

Job description: TEACHER play&learn, music and/or art; part time & full time

Job description: JOB STUDENT (for play&learn, music and/or art classes; birthday parties)

Een Carrière bij Gymboree