Baby lessen

Baby lessen

Onze baby lessen zijn gebaseerd op de filosofie dat de beste leeromgeving voor baby’s is die waar één van de verzorgers een zeer actieve rol speelt. Juist daarom leggen alle Gymboree baby lessen de focus op het besteden van “quality time” met uw baby om zo de ontwikkeling van een sterke ouder-kind relatie te ondersteunen.  Deze fungeert als basis van het ontwikkelen van uw baby’s zelfvertrouwen. Met de play-based, leeftijd specifieke activiteiten die de zintuigen en de motorische ontwikkeling van vaardigheden doen ontwaken zijn onze baby lessen een bijzondere ervaring voor iedereen.

Baby SP

2-6 maanden

In deze eerste maanden, leren baby’s om zich comfortabel te voelen in de buitenwereld. Wat het meest belangrijk is gedurende deze tijd is dat baby’s geliefd en veilig voelen. Deze gezonde “hechting” helpt baby’s om leergierig te worden en bevordert het ontwikkelen van eigenwaarde, zelfvertrouwen en de mogelijkheid om gezonde relaties te vormen als ze groeien. In Baby SP, verkennen we de visuele en auditieve ontwikkeling van baby’s door middel van zintuiglijke spelen (bezienswaardigheden, geluiden en texturen), buik tijd (baby’s een kans geven om hun eigen reflecties zien en bovenlichaam sterkte op te bouwen), eerste kinderliedjes, babymassage en meer.

Baby EP

6-10 maanden

Tussen 6 en 10 maanden, leren babys dat ze kunnen dingen kunnen laten gebeuren met behulp van gebaren, gezichtsuitdrukkingen en geluiden. Op dit niveau leren kinderen over oorzaken en gevolgen, en de manieren waarop zij een impact kunnen hebben op de wereld om hen heen. Activiteiten zijn bedoeld om de mobiliteit te ondersteunen door de bevordering van kracht, balans, coördinatie en zelfvertrouwen en hiervoor gebruikt te maken en te spelen op hellingen, glijbanen en klimmers. Wij ondersteunen ook de taalontwikkeling door middel van zang en dans.