Lessen met de hele familie

Lessen met de hele familie

Breng al uw kinderen naar dezelfde lesuur en geniet van leuke leeractiviteiten gemaakt voor groepen van broers en zussen. Met lessen specifiek ontwikkeld voor multi-leeftijd leren, worden kinderen 0-5 jaar oud aangemoedigd in hun sociale interactie en om van elkaar leren. Activiteiten zorgen voor leuke nieuwe uitdagingen voor elke niveau van de ontwikkelingsfases.

Family Gymboree Play & Learn

Breng al uw kinderen, onder de leeftijd van 5 jaar, naar één les die u allemaal samen kunnen doen! Er zijn grote voordelen voor multi-leeftijd leren dat u zult ervaren met onze passende aanpak van spelen “en familie”. Ontdek speel-omgevingen, beweging spelletjes, speeltijd voor fijne motoriek, verhaaltjes en parachute activiteiten in een les ontworpen ter ondersteuning van de fysieke, sociale en taalontwikkeling van uw kinderen. Les activiteiten zijn zorgvuldig ontworpen om broer/zus samenwerking te verbeteren. Baby’s en peuters verkennen activiteiten in hun eigen tempo, samen!

Family Music

Ontdek de voordelen van muziek maken met de hele familie! De multi-zintuiglijke aard en het plezier van muziek maken bouwt samen emotionele banden op en creëerd blijvende familie herinneringen. Door instrumenten te spelen, liederen te zingen, te dansen, spelletjes te spelen en de exploratie van meer dan 20 verschillende muzikale stijlen, leert iedereen in hun eigen tempo, terwijl een repertoire wordt opgebouwd van liederen die hele familie kan delen!

Family Art

Kunstenaars van alle leeftijden komen samen in the Gymboree Art Studio om een en ander te observeren en te leren door te doen. Deze hands-on studio kunst les brengt creatieve mogelijkheden voor beginnende kunstenaars van alle leeftijden. Wordt samen geïnspireerd en maak kleurrijke herinneringen in de Gymboree Art Studio. Beeldhouwen met een gigantische blok klei, het ontwerpen van een stamboom, schilder een muurschildering of maak een eigen creatie.