Kunst lessen

Kunst lessen

Niets ontketent de creativiteit van een kind als kunst. Bij Gymboree, stimuleren onze kunstlessen jonge kinderen om hun gevoel van artistieke mogelijkheden te verkennen. Door middel van kunst, uiten kinderen zich zonder woorden nodig te hebben terwijl hun verbeelding uitgebreid wordt voorbij de grenzen van de papier.

Ons aanbod hands-on activiteiten bouwen aan een creatieve fundering. Door middel van schilderen, beeldhouwen, tekenen, collage, dramatisch spel en nog veel meer, geven onze lessen kinderen een leeftijd passende uitlaatklep voor leren en zelfexpressie.

Onze kunst lessen zijn Ouder/Kind lessen en hebben een duurtijd van één uur.

Art I

18-24 maanden

Ontdek art hands-on door middel van beeldhouwkunst, schilderkunst, verhaal tijd, onze tactiele tafel en nog veel meer. Deze vroege kunst les geeft jonge peuters een leeftijd passende inleiding tot textuur, kleur en vormen. Verkenning van hoe essentiële kunst en kind-vriendelijke gereedschappen gemanipuleerd kunnen worden brengen de allereerste kunst ervaringen van uw kind tot leven.

Art II

24-36 maanden

Schilderen, zingen, beeldhouwen, collage en stel je dit voor in een unieke creatieve ruimte. Kinderen ontdekken manieren om diverse media te combineren en verrijken hun creatieve mogelijkheden. Peuters ontdekken grotere beheersing van de kunst methoden en instrumenten, wanneer zij visuele geletterdheid en verbeelding verder verkennen.

Art III

3-5 jaar

Krijg zelfvertrouwen in meningsuiting en artistieke verkenning door middel van een hands-on, multimedia-ervaring. Deze kunst studio les nodigt jonge kunstenaars uit om te realiseren wat ze voor ogen hebben met een divers gamma van de nieuwste technieken en materialen. Schilderen, afdrukken maken, ontwerp, beeldhouwen en gezamenlijke kunst  activiteiten worden tot een nieuw niveau van exploratie gebracht, als de kinderen het vertrouwen ontwikkelen in het uiten van hun artistieke dromen, zelfstandig en door middel van peer-gebaseerde activiteiten.

Family Art

verschillende leeftijden

Kunstenaars van alle leeftijden komen samen in the Gymboree Art Studio om een en ander te observeren en te leren door te doen. Deze hands-on studio kunst les brengt creatieve mogelijkheden voor beginnende kunstenaars van alle leeftijden. Wordt samen geïnspireerd en maak kleurrijke herinneringen in de Gymboree Art Studio. Beeldhouwen met een gigantische blok klei, het ontwerpen van een stamboom, schilder een muurschildering of maak een eigen creatie.