Muziek Les

Muziek Les

 

Verbeter de ontwikkeling van uw kind en bouw een basis van muzikale vaardigheden door middel van zang, dans, bewegingsspelletjes en instrumenten.

Bij Gymboree hebben wij een speelse en actieve aanpak in het geven van muziek lessen en doen dit via de verkenning van een scala aan liederen en muziek uit verschillende culturen en muzikale genres. Ontwikkeld door experts, ons programma is gebaseerd op onderzoek over hoe kinderen muziek leren en is ontworpen om de muzikale ontwikkeling van uw kind te ondersteunen. Of het nu is door middel van de “receptieve” leren van de baby of jong kind, aan het meer “expressieve” en actieve leren van een peuter of kleuter, Gymboree Muziek biedt een muzikaal avontuur dat veel mooie herinneringen creëert, een solide basis van muzikale vaardigheden en een levenslange liefde voor muziek aanleert.

Onze muzieklessen zijn Ouder/Kind lessen en hebben een duurtijd van 45 minuten.

Muziek I

6 – 16 maanden

Uw kind brengt een groot deel van het eerste levensjaar door met het luisteren naar geluiden en het absorberen van de taalregels voordat er maar één woordje zelf geproduceerd wordt. Door vroege blootstelling aan liederen, muziek en bewegingsactiviteiten leren kinderen over toonhoogte, tempo en ritme lang voordat ze die eerste noot zelf kunnen zingen. De muzikale reis van uw kind begint in Gymboree Music I, waar wij leeftijd-veilige instrumenten introduceren, samen met bal en sjaal spelactiviteiten, vocale spelletjes en een repertoire van blije liederen, dansjes en slaapliedjes. Dat allemaal om hun geheugen op te bouwen, de taalontwikkeling te ondersteunen en een fundering leggen om muzikale vaardigheden te laten groeien.

Muziek II

16 – 28 maanden

Onze ludieke aanpak maakt muziek leren vooral leuk voor deze actieve leeftijdsgroep. Eenvoudige gestructureerde bewegingsactiviteiten, groeps- en individueel instrument exploratie en liedjes en muzikale spelletjes moedigen opkomende muzikale expressie aan. Kinderen beginnen fragmenten van liedjes mee te zingen, ritme patronen uit te drukken en beginnen toe te passen wat ze leren over de muzikale bouwstenen. Muziek en liedjes, variërend van Afrika tot Azië, Classical naar het Caribisch gebied en daarbuiten bieden eindeloze opwinding en leermogelijkheden.

Muziek III

28 maanden – 5 jaar

In Gymboree Muziek III zal het vermogen van uw kind om muzikale regels, structuren en elementen te uiten drastisch verhogen. Cognitieve en fysieke groei leidt tot meer complexe en nauwkeurige respons in het zingen, kritisch luisteren, bewegen en instrumenten spelen. Onze speels gestructureerde activiteiten moedigen interactie aan met ouders en kinderen en ondersteunt het samenwerken door middel van muziek maken. Creatieve beweging, instrument en drumstellen, klokkenspel en improvisatie activiteiten zorgen voor extra spanning en uitdaging voor uw ontluikende jonge muzikant. Zowel ouder/kind en kind alleen lessen zijn mogelijk op dit niveau.

Family Music

verschillende leeftijden

Ontdek de voordelen van muziek maken met de hele familie! De multi-zintuiglijke aard en het plezier van muziek maken bouwt samen emotionele banden op en creëerd blijvende familie herinneringen. Door instrumenten te spelen, liederen te zingen, te dansen, spelletjes te spelen en de exploratie van meer dan 20 verschillende muzikale stijlen, leert iedereen in hun eigen tempo, terwijl een repertoire wordt opgebouwd van liederen die hele familie kan delen!