Gymboree Play & Learn lessen

Gymboree Play & Learn lessen

Onze meest populaire lessen! Moedig ontwikkeling door middel van spelen en leren met onze zeven-niveau programma ontworpen om de groei van uw kind te ondersteunen op zijn of haar eigen tempo. Gestructureerde, play-gebaseerde activiteiten met behulp van onze eigen apparatuur worden vergemakkelijkt door een opgeleide leraar. Probleemoplossende spelletjes, liedjes en verhalen verrijken het lichaam en geest.

Gymboree Play & Learn 3 – The Two-Way Communicator

10-16 maanden

Op deze leeftijd, worden kinderen verbaal veel sterker. Zij “praten” met behulp van complexe gezichtsuitdrukkingen, geluiden en acties en laten het ons weten hoe zij de wereld beleven door middel van deze gebaren. Onze Level 3-programma is ontworpen om deze twee-weg communicatie te stimuleren en de belangrijkste motorische vaardigheden te ontwikkelen door middel van beweging spellen, exploratie en vroege parallel spelen. Kinderen bouwen fysieke vaardigheden zoals evenwicht, coördinatie en ruimtelijk inzicht, maar ook sociale vaardigheden door middel van groepsactiviteiten en stimuleert ze om op een creatieve manier te communiceren. Ouders ontwikkelen een beter begrip van hoe hun kind communiceert en zijn interactie met hen en de wereld.

Gymboree Play & Learn 4 – The Problem Solver

16-22 maanden

In deze fase van de ontwikkeling, gebruiken actieve kleuters van hun vaardigheden om effectieve problemen op te lossen. Ze beginnen patronen te begrijpen en kunnen een reeks stappen plannen om een doel te bereiken. Onze Niveau 4 programma bevordert niet alleen de lichamelijke ontwikkeling, maar ook taal, denken en sociale vaardigheden om uw kind te helpen ontdekken hoe de wereld werkt en om een competent problemen te oplossen. Klassen zijn ontworpen om meer complexe conceptontwikkeling te verkennen, en begeleiden de kinderen om competentie te vergaren in het begrijpen van contrasterende ideeën wat toekomstige kritisch denken bevorderd. Elke les is opgebouwd rond een binair thema (zoals “in en uit” of “harde en zachte”). Deze actieve niveau heeft veel tijd voor exploratievan het speel-apparatuur ter bevordering van de grove motorische ontwikkeling. Liedjes en spelletjes versterken de thema’s van de lessen en natuurlijk ook taalverwerving.

Gymboree Play & Learn 5 – The Creative Thinker

22-28 maanden

Deze fantasierijke leeftijdsgroep ontwikkeld al snel hun creatieve denk-vaardigheden, door het gebruik van woorden en symbolen om gedachten en ideeën te uiten. Door fantasiespel, maken kinderen zin van nieuwe gevoelens en concepten – essentieel voor hun sociale, emotionele en intellectuele groei. Speciale rekwisieten worden gebruikt in de ondersteuning van dit creatieve conceptontwikkeling. Onze Level 5 lessen maken gebruik van onze speel-apparatuur, bewegingsoefeningen en een breed scala aan andere creatieve activiteiten ter ondersteuning van het creatief denken, taalontwikkeling en sociale interactie.

Gymboree Play & Learn 6 – The Logical Thinker

28-36 maanden

In deze fase van de ontwikkeling, drukken kinderen hun ideeën en gevoelens uit op vrij complexe manieren. Ze beginnen logische verbindingen te maken tussen ideeën en kunnen nu zelf verhalen bedenken en communiceren. Onze lessen van Niveau 6 bouwen op denkbeeldige thema’s die de samenwerking en communicatie bevordert. Kinderen leren om logisch ideeën te verbinden door middel van het creatieve gebruik van onze apparatuur, verhaaltjes te vertellen, beweging op muziek en nog veel meer.

Family Gymboree Play & Learn

verschillende leeftijden

Breng al uw kinderen, onder de leeftijd van 5 jaar, naar één les die u allemaal samen kunnen doen! Er zijn grote voordelen voor multi-leeftijd leren dat u zult ervaren met onze passende aanpak van spelen “en familie”. Ontdek speel-omgevingen, beweging spelletjes, speeltijd voor fijne motoriek, verhaaltjes en parachute activiteiten in een les ontworpen ter ondersteuning van de fysieke, sociale en taalontwikkeling van uw kinderen. Les activiteiten zijn zorgvuldig ontworpen om broer/zus samenwerking te verbeteren. Baby’s en peuters verkennen activiteiten in hun eigen tempo, samen!