Ons Bedrijf

The Gymboree Corporation

Gymboree Play & Music is het stichtend lid van de groep Gymboree merken. Sinds de oprichting in 1976, heeft Gymboree Play & Music ontwikkelingsprogramma’s gecreëerd voor spelen, muziek en kunst lessen voor ouders en kinderen van pasgeboren tot vijf jaar. Gebaseerd op een mix van de kind ontwikkeling theorieën aangevuld met meer dan 40 jaar hands-on ervaring, zijn Gymboree Play & Music lessen beschikbaar via meer dan 700 franchise en zelfuitgebate centra in meer dan 40 landen.

Naast Gymboree Play & Music programma’s, heeft The Gymboree Corporation meer dan 585 Gymboree® winkels in de Verenigde Staten en Canada, een online winkel op www.gymboree.com en meer dan 70 Gymboree® Outlet winkels. Verkrijgbaar in de maten pasgeboren tot 12 jaar, is Gymboree kleding ontworpen met kleurrijke, comfortabele stoffen en gedetailleerde elementen. De meest recente toevoeging aan de merken van The Gymboree Corporation is Crazy 8 ™. Crazy 8 biedt leuke kleren voor de gekke leven van kinderen in de maten variërend van 0-14. De eerste Crazy 8 winkel is geopend in augustus 2007. Er is ook een online winkel www.crazy8.com. Janie en Jack winkels bieden onderscheidende fijn bewerkte kleding en accessoires voor de kleintjes in je leven maten Preemie tot 8 jaar, online, en Preemie tot en met 6 jaar in de winkels. Ze bieden ook persoonlijke service en cadeau verpakking. U vindt Janie en Jack winkels landelijk en een online winkel op www.janieandjack.com.

BELPA Management Services International bvba

BELPA Management Services International bvba is een Belgisch bedrijf, opgericht in juni 2014, en eigenaar is van de master franchise rechten voor Gymboree Play & Music België.

Gymboree België’s oprichters zijn Kasim en Sophia Kasuri.  Sophia legt uit,

“Een paar jaar geleden, waren mijn man Kasim en ik op zoek naar opties om een motorisch ontwikkeling programma voor kinderen naar Pakistan te brengen, ons eigen land. We bezochten de VS en ik had de gelegenheid om Gymboree te bezoeken en  hun ouder/kind sessies te ervaren met mijn kinderen.  Ik was echt onder de indruk. Zozeer zelfs dat ik meteen mijn gedachten liet gaan naar het introduceren van Gymboree in ons land om zo een platform te creëren waar ouders hun kind konden brengen om hem of haar op te voeden in een zodanige wijze dat sterkte van karakter en persoonlijkheid zou bevorderen.

We reisden naar de VS en hebben een master franchise gekocht omdat Gymboree bijna 40 jaar ervaring heeft in de sector en wereldleiders zijn op dit gebied. Gymboree Pakistan bleek een enorm succes te zijn en een zeer lonende ervaring. Zozeer zelfs, dat we geïnteresseerd zijn om het concept elders in de wereld uit te breiden. Bij het zoeken maar de mogelijkheden die voor ons open stonden, viel België meteen op. Na tijd doorgebracht te hebben in de Brusselse regio, werd de beslissing om Gymboree Play & Music naar België te brengen makkelijk gemaakt. ”

Hier bij BELPA bvba geloven wij sterk in de Gymboree merk en franchise-systeem, en zijn enthousiast de kans te hebben om deze prachtige concept en merk in België te ontwikkelen. Als u geïnteresseerd bent in het samen met ons te groeien door uw eigen Gymboree Play & Music locatie te openen, neem dan contact met ons op.

 

Ons Bedrijf