In Ons Centrum

Kies de formule die bij u past!

Gymboree Party

Je Gymboree-verjaardagsfeestje duurt anderhalf uur en bevat een Gymboree-instructeur, een speciale les van 45 minuten, decoraties en drankjes, gratis verkenning en een verjaardagscadeau voor de jongen / het meisje. Gymboree biedt ook: Gymboree-uitnodigingen, borden, bekers, vorken / messen, handdoeken, ballonnen en drankjes. U bent van harte welkom om uw eigen eten en gebak mee te brengen (alcohol is in het centrum niet toegestaan).

De kosten van het Gymboree-verjaardagsfeest zijn 230 € (voor Gymboree-leden) of 275 € (voor niet-leden) voor 12 kinderen, inclusief het verjaardagskind. Als u meer kinderen wenst (voor een maximum van 20), wordt er een toeslag van 15 € per kind gevraagd. Je hebt de mogelijkheid om het gratis verkenningsfeest van 30 minuten te verlengen voor nog eens 50 euro (vooraf reserveren).

Een niet-restitueerbare aanbetaling van 75 € is verschuldigd wanneer u uw verjaardagsfeestje wilt reserveren. Na ontvangst van het formulier en de aanbetaling, wordt de datum van uw vakantie bevestigd per e-mail en zullen wij uitnodigingen versturen en geven om naar uw gasten te sturen. Het saldo is verschuldigd op de dag van uw vakantie.

Alle kinderen jonger dan 3 jaar die naar het feest komen, moeten worden begeleid door een volwassene.

Beschikbare thema’s zijn Jungle Safari, Ocean Adventure, Knights & Princesses, Little Superheroes en Gymbo. Dit is onze kans om het feest van je kind speciaal te maken, laat ons weten wat hij / zij leuk vindt en we zullen het verjaardagsfeest aan je speciale wensen aanpassen.

DIY feestje

Exclusief gebruik van ons Gymboree Centre: 60 minuten gratis verkenning van de sportschool en 30 minuten in de studio aan de verjaardagstafel. Gymboree levert de tafels, stoelen en decoraties en zorgt voor de schoonmaak. Je brengt de taart, hapjes en drankjes. We kunnen maximaal 20 kinderen huisvesten.

De kosten van een doe-het-zelffeest zijn € 170 (voor Gymboree-leden) of € 200 (voor niet-leden).

Wanneer?

Partijen kunnen op zaterdag en zondag worden georganiseerd van 14:00 tot 15:30 uur.

Klik hier om het boekingsformulier voor uw verjaardagsfeestje te downloaden! Vul het in en stuur het per e-mail naar ons.

 

Voor meer informatie, neem dan contact met ons op via wezembeek@gymboree-classes.be of bel 02 731 01 39

In Ons Centrum