Waarom Gymboree?

Het begon allemaal met een idee: ontplooi het snel ontwikkelende lichaam en geest van een kind en je bereid dat kind voor op het leven. Bij Gymboree, weten we dat de eerste relaties en ervaringen die kinderen hebben een diepgaande impact hebben op hun toekomst. Het is daarom essentieel dat de ouders de ontwikkeling van een kind in deze tijd stimuleren. Gymboree ondersteunt de ontwikkeling van de “hele kind” en meent dat het spelen en leren onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Onze aanpak en unieke leeromgevingen integreren het beste van fysieke, cognitieve en sociale activiteiten voor jonge kinderen. En omdat ouders en verzorgers de sleutel zijn tot de ontwikkeling van een kind, geven wij u ideeën om uw kind te inspireren om probleem op te lossen, creatief te denken en zelfvertrouwen te ontwikkelen. Immers, bent u de belangrijkste leraar van uw kind, en de Gymboree gemeenschap is toegewijd om u te ondersteunen om de beste ouder te zijn dat u kan zijn.

We zijn wereldwijd leider in ontwikkelingsprogramma’s voor kinderen

Gymboree Play & Music bevordert al bijna 40 jaar creativiteit en zelfvertrouwen in kinderen van 0-5. Er zijn over 700 vestigingen in meer dan 40 landen, waardoor wij de wereldwijde leider zijn geworden in ontwikkelingsprogramma’s voor kinderen.

Onze curriculum is ontwikkeld door ons programma directeuren in samenwerking met deskundigen, om ervoor te zorgen dat onze programma’s  de beste ondersteuning bieden aan kinderen en hun ouders.

Onze locaties zijn veilige plaatsen om te spelen en leren

Wij bieden een omgeving aan waar kinderen vrij zijn om veilig te bewegen, spelen en verkennen. Onze eigen apparatuur werd ontworpen door Jay Beck, een gerespecteerde speeltuin ontwerper met bijna 40 jaar ervaring, die elke structuur gemaakt heeft met de behoeften van kinderen in het achterhoofd. Onze speel omgevingen zijn ontworpen om aan de hoge kwaliteitsstandaard te voldoen die ouders verwachten voor hun kinderen.

Wij hebben bijna 40 jaar ervaring

Gymboree begon in 1976 toen Joan Barnes, een moeder uit Californië, geprobeerd heeft om een veilige, leuke plek te vinden met leeftijd passende activiteiten voor ouders en jonge kinderen om samen te spelen. Toen dat niet lukte, deed ze wat elke ondernemend persoon zou doen; Ze begon haar eigen programma. De kern van de Gymboree curriculum is onze sensomotorische play-programma dat voortdurend verder ontwikkeld en verbeterd is, al bijna 40 jaar lang. In de laatste 10 jaar, heeft Gymboree Muziek en Kunst geïntroduceerd, en het meest recentelijk Skills School en Sport.

Gymboree Play & Muziek is net geïntroduceerd in België en onze eerste centrum zal in december 2015 open gaan in het centrum van Wezembeek-Oppem.

De Gymboree Play & Music master-franchise voor België is in handen van BELPA Management Services International bvba.

Lid worden van Gymboree heeft zijn voordelen

We hebben zo veel te bieden voor u en uw kind bij Gymboree. Wanneer u lid wordt van Gymboree, zult u niet alleen genieten van onze wekelijkse lessen, maar ook toegang hebben tot onze PlayGyms, gratis lessen ontvangen, van speciale evenementen kunnen genieten en nog veel meer.

Waarom Gymboree?